Gör kaninhinder...

Sitter i köket och försöker göra lite kaninhinder, men det går inte så himla bra... Men skit samma kom hem från stranden för en stundsen. legat och solat 2½ timme. Det var himla skönt först men sen var det bara olidligt varmt :/


Morgon gos

Har lite morgon gos med trötta Pim pim och nyfikna Wonder. Pim pim var otroligt trött nu imorse när jag tog in henne för en liten mys stund, men Wonder verkar inte det minsta trött och vill bara utforska soffans alla ställen X)









Mina små bäbisar<3


Vecka 1

Jag kommer att skriva hur många veckor dom varit hos mej ;)



Blogg.se krånglar så jag kan inte ladda upp nya bilder men det kommer!


Pim pim och Wonder<3


Pim pim<3


Wonder<3


Hämtat kaninerna nu =D

Dom är ooootroligt söta. Bilder kommmer att komma upp ikväll!

Dagens

Blev kassa bilder för jag orkade inte använda stativet + självutlösaren ;)


För nying!

Fixade en ny design nu på morgonen, hoppas att ni gillar den :D för er som inte kan se den tryck F5



Diggar verkligen denna bilden =)


Städat

Nu har jag städat ur kaninburen och gjort den fin. Fixade så det är nytt hö, nytt vatten och nån slags godisboll. Längtar sååå efter mina små kanin!

Och Sofia kommer oxå idag, ska bli himla kul och träffas eftersom vi inte har sets sen skolan slutade =D

Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen sk jag ta en morgon dusch.




Vi hade jalla fall tur med vädret... igen

Sitter och kollar på tv (Vi hade iallafall tur med vädret... igen) och jag måste ju säga att det är för himla roligt att kolla på den delen där dom kör om den trimade traktorn XD







Sjukt skön film!


Ny kanin?

Har kollat runt lite på blocket ett tag efter en Hermelin kanin och nu har jag äntligen hittat en som säljer. Så imorn åker vi och kollar på dom :) är så sjukt glad :D


Midsommar firande








50 inlägget!

Yey! Detta är mitt femtionde inlägg!!! grymt.

Såhär glad är jag


Dagens outfit









Skulle egentligen haft en fin blå klänning men det är ganska dåligt väder så jag kör på långa byxor. Byxorna fick jag av min mormor när vi var i stan igår =)


Färdig!

Nu har mamma och jag monterat upp min nya byrå. Den är skit snygg tycker jag, och det kommer bli ännu snyggare när jag har målat om rummet. Kommer att krit vita väggar och kontraster i svart och vitt ;)


Köpt!

Jag hade riktigt, riktigt mycket tur för jag köpte den sista byron dom hade. Så nu ska jag bara sätta ihop den... vi var även inne på team sportia och där hittade jag en röd bikini och ett snyggt linne. visar grejerna lite senare.


RSS 2.0